REUNION

IMG_0224.JPG

IMG_0225.JPG

IMG_0232.JPG

IMG_0258.JPG

”Bättre sent än aldrig, men här kommer en uppdatering från helgens reunion. Jag åkte in till Köpenhamn i fredags under eftermiddagen och skulle möta upp Matilda. Hon säger sen att hon tappat sitt pass och måste hämta det på Kastrup och möter sen upp mig inne i Köpenhamn istället. Väl framme i Köpenhamn överraskas jag av Matilda med sitt upphämtade pass – Serena! Vi drog sen till hotellet för att checka in, sen snabbt ut igen för mat. Förfest på rummet med tjejerna och Ryan för att sen dra ut till stereobar och träffa alla fina människor igen!! När vi sen ska hem beslutade jag och Serena oss för att gå hem och att inte lita på någon.. Inte ens Google maps eller kartor på iPhone. Så resultatet av detta blev då en promenad på drygt 2 timmar som egentligen skulle tagit 15 minuter. Bra jobbat!

På lördagen vaknade vi tidigt och fångade dagen. Frukost, hem på powernap, ut på Ströget för att äta middag, tillbaka till hotellet för dusch, fix och förfest. Vidare till park där Reunion skulle hålla till, men det var kasst så alla drog till stereobar istället. Grym kväll med jägerbombs för 10dkk, farligt!

På söndagen skulle vi checka ut kl 11, efter det drog vi och käkade. Jag vinkade sen av Matilda och Serena för att sen dra ut med resten på upptäcktsfärd i Köpenhamn. Vid 6-tiden åkte vi sen mot Sverige och Sjöbo. Fick världens bästa sömn den natten måste jag tillägga. Sliten? Japp!”

xx, J

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>