TBT

IMG_0403.JPG

”Idag blickar jag tillbaka till början av 2014, nämligen tiden då jag och Vicky var i Österrike. När jag ser tillbaka kommer jag på hur kul vi verkligen hade. Alla afterskis då vi skämt ut oss som både teletubbies (som vi förövrigt träffade en dag också) och som de bästa körsångerskorna. Promoterdays då vi började dagen med en öl och en shot, bara för att det var lördag och så fick vi schnitzel till middag. Skiwasser & spritzer som blev 2 nya favoriter i baren. Dagen då vi hittade en pulka, ren och skär lycka. Filmmysen i vår svinstia till rum. De där konstiga fyllorna då vi skulle måla en mustasch på Kevin, prata danska och fick nästan rummet invaderat av tyskar som trodde att Vicky hette potatis. Alla bus vi gjorde på dem som gjorde något som irriterade oss. Veckan vi hade semester och bodde på TNT och nästan fick dörren insparkad haha. När jag tänker tillbaka ångrar jag inget, faktiskt.”

Today im looking back to the start of 2014, the time me and Vicky spent in austria. When i look back i actually realize how Much fun we had. All the afterskis when we embarrassed us as both teletubbies (that we met one day aswell) and as the best backupsingers. Promoterdays when we started the day with a beer and a shot, just because it was saturday and we got schnitzel for dinner. Skiwasser & spritzer became 2 new favourites in the bar. The day when we found a sledge, pure happiness. Cosy moviewatching in our mess of a room. The wierd nights when we got drunk and were gonna paint a mustasch on Kevin, spoke danish and almost got our room invaded by germans that thought that vickys name was potatoe. All the pranks we did to those who did stuff that annoyed us. The week we had vacation and stayed at TNT and almost got our door kicked in haha. When i look back i dont regret anything, at all.

xx, J

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>